Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Το άγνωστο δράμα της κατάκοιτης που σκότωσε η οικιακή βοηθός

Ρόδος: Το άγνωστο δράμα της κατάκοιτης π...

Κουβαλούσε "βαρύ φορτίο"

«Βαρύ φορτίο» κουβαλούσε η κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα που βρήκε τον θάνατο στα χέρια της οικιακής της βοηθού στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου. Η 45χρονη φέρεται να έχει αποκαλύψει στις αρχές ότι από το 2011 έχει σκοτώσει και άλλους τρεις ηλικιωμένους.

Η 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα ζούσε αρκετό καιρό μόνη της στις Καλυθιές στη Ρόδο, καθώς ο γιος της βρίσκεται επί πολλά χρόνια σε ίδρυμα με ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ κι ο σύζυγός της έχει φύγει από τη ζωή.

 Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία στο χωριό από την είδηση της στυγερής δολοφονίας της 75χρονης κατάκοιτης γυναίκας από την 45χρονη δράστιδα, η οποία σύμφωνα με τη rodiaki.gr, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι, λέγοντας: «Ελάτε, την έπνιξα».

Συγκλονισμένος είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Καλυθιών, Παναγιώτης Αντωνάς, ο οποίος, αναφέρει ότι «η γυναίκα απ’ ό,τι έχω μάθει ήταν περίπου έναν μήνα με την ηλικιωμένη». Και προσθέτει ότι «έβλεπε κι άλλες δύο κυρίες που αδυνατούσαν αλλά δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν την γνώριζα προσωπικά, απλά την ήξερα που κυκλοφορούσε στο χωριό. Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν συνέχεια απασχολημένη».

 Μας αναφέρει ότι ήξερε καλά την ηλικιωμένη που δολοφονήθηκε: «Ζούσε μόνη της, ο σύζυγός της έχει πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια και έχει και ένα παιδί το οποίο είναι στο ίδρυμα στη Λέρο με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Έχει μόνο τον ανιψιό της, που ο πατέρας του ήταν αδερφός με τον σύζυγο που πλέον έχει πεθάνει».

Ρόδος: Ανατριχιαστικές ομολογίες της 45χρονης οικιακής βοηθού
Πάντως, οι αρχές αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη όσα έχει καταθέσει έως τώρα η οικιακή βοηθός που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 75χρονη κατάκοιτη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στις Καλυθιές, αλλά και άλλους τρεις ηλικιωμένους σε Ρόδο και Λέρο από το 2011. Κι αυτό γιατί η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Σύμφωνα με όσα είπε η 45χρονη οικιακή βοηθός, σε διαβητικό έδωσε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, σε άλλη περίπτωση σκότωσε ένα άτομο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο όπως φέρεται να ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε μαξιλάρι. Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

Και τους τρεις για τους οποίους ισχυρίζεται η 45χρονη ότι τους δολοφόνησε έχουν πιστοποιητικό θανάτου. Όπως είπε τη μία δολοφονία την έκανε στη Λέρο και τις άλλες δύο στη Ρόδο. Από το πρωί η γυναίκα έχει δώσει τέσσερις καταθέσεις. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και ζητάει να γίνει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις