Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της σε ένδειξη συμπαράστασης

Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ιωάννα Κολοβού μετά τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Nέα συγκέντρωση πολιτών πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί της Δευτέρας (21/11) εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς εικόνες στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξή του στη δημοσιογράφο. "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας." δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού.


Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία, να γίνονται τέτοια πράγματα." είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε "Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα".


"Δεν έχω άλλο σπίτι, δεν έχω τίποτα. Το παιδί μου θα πάει φαντάρος. Δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι σε απελπισία". Είναι τα λόγια της Ιωάννας Κολοβού στο NEWS 24/7, λίγο μετά τη διακοπή της διαδικασίας έξωσης από αλληλέγγυους και βουλευτές που μπήκαν στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας.


Αστυνομικοί με παρουσία δικαστικού κλητήρα μετέβησαν στο διαμέρισμα της κας Κολοβού προκειμένου να της κάνουν έξωση. Μάλιστα, κατέστρεψαν την πόρτα με πριόνι, όπως κατήγγειλε κι ενώ δεν επέτρεπαν στην ίδια να εισέλθει σε αυτό, προκειμένου να γίνει καταγραφή των επίπλων και άλλων αντικειμένων. Η κα Κολοβού κατήγγειλε επίσης ότι ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε δυνατά στο χέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις