Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέθανε ο γνωστός Καλιφορνέζος ηθοποιός και αθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών, Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ

Πέθανε ο γνωστός Καλιφορνέζος ηθοποιός κ...

Στα 49 του μόλις χρόνια - Η αιτία θανάτου του Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ δεν αποκαλύφθηκε, αν και πολλές αναφορές δείχνουν ότι μάλλον αυτοκτόνησε

Ο γνωστός Καλιφορνέζος ηθοποιός και αθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών, Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ - Jason David Frank, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες «Mighty Morphin Power Rangers» (έκανε τον πράσινο Power Ranger, Tommy Oliver), πέθανε σε ηλικία 49 ετών.

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ που απεβίωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στο Τέξας των ΗΠΑ, απέκτησε φήμη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως ο πράσινος ρέιντζερ, Τόμι Όλιβερ, ο οποίος στη συνέχεια γίνεται ο λευκός ρέιντζερ στην παιδική τηλεοπτική σειρά για υπερήρωες που είναι ιδιαίτερα ικανοί στις πολεμικές τέχνες. Από τη σειρά δημιουργήθηκαν ταινίες, φιγούρες δράσης και άλλα παιχνίδια.

Η σειρά είχε θέμα πέντε έφηβους που αποκτούσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις και προστάτευαν τη Γη από το κακό. Άρχισε να προβάλλεται στο Fox το 1993 και απέκτησε στη συνέχεια κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η αιτία θανάτου του Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ δεν αποκαλύφθηκε, αν και πολλές αναφορές δείχνουν ότι μάλλον ο Φρανκ αυτοκτόνησε.

Είχε παίξει και σε κάποιες ταινίες. Από τους δύο του γάμους απέκτησε 4 παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight