Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με τον Μπεν Άφλεκ σε τρυφερό βίντεο

Η Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με τον Μπεν Άφλ...

Η 53χρονη σταρ είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» και δεν διστάζει να το παραδεχθεί

Ένα ηχητικό κλιπ που χρησιμοποιείται συχνά στο TikTok επέλεξε η Τζένιφερ Λόπεζ για να εκφράσει τα συναισθήματά της απέναντι στον Μπεν Άφλεκ, σε ένα τρυφερό βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Στο σύντομο κλιπ, η 53χρονη pop star κάθεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, και οι δυο τους χαμογελούν πλατιά καθώς ακούγεται να λέει μια φωνή: «Παιδιά, τα κατάφερα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Λόπεζ είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τις πτυχές της σχέσης τους που είναι πολύ πιο διαφορετικές τώρα, συγκριτικά με 18 χρόνια πριν, όταν ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά. «Τώρα είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετική φάση της ζωής μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτών των πραγμάτων» είχε πει η JLo.

Όπως εξήγησε, πλέον ούτε εκείνη ούτε ο Άφλεκ αφήνουν την πίεση από τα ΜΜΕ που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα να τους αποπροσανατολίσει, όπως είχε συμβεί το 2004, όταν και χώρισαν.

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε αρκετά δυνατοί ώστε να ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι, ενώ όταν ήμασταν νεότεροι ήταν πιο δύσκολο να χειριστούμε αυτές τις εξωτερικές φωνές και να επιβιώσουμε ως σχέση», είχε συμπληρώσει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight