Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις τη Δευτέρα και πιθανότητα για βροχές στα δυτικά

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις τη Δευτέρα και ...

Αναλυτικά η πρόγνωση

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 14-15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 17-18, στην Ήπειρο από 2 έως 19-20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 15-16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17-18, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν στα 4-5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ από βόρειες γενικά διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις στα 3-4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς έως 3-4 Μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις