Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σπυροπούλου: Απαντά στα σχόλια για τις γυναικείες ορμόνες-«Είναι κρίμα...»

Σπυροπούλου: Απαντά στα σχόλια για τις γ...

Τι αναφέρει η ανάρτησή της

Με φόντο την κόντρα της με την Φωτεινή Πετρογιάννη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε δημοσίως στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από το σχόλιο της περί «ορμονών».

 
«Τι μπαίνεις στην διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από την ντουλάπα του παρελθόντος; Αν έχεις τις ορμόνες σου ζήτα από τον Βασίλη να σου φέρει ένα γαλακτομπούρεκο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή on air.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ύστερα από το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άνδρες».

 
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση
«Είναι κρίμα να περνάνε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μία γυναίκα η οποία βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άνδρες», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight