Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πού και πώς να αγοράσω Cardano (ADA)

Πού και πώς να αγοράσω Cardano (ADA)

Cardano: ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Ιδρυθέν από έναν εκ των δημιουργών του Ethereum, το Cardano έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Η καρδιά του πρότζεκτ είναι ένα πρωτόκολλο blockchain ονόματι Ouroboros. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο έχει περάσει από ομότιμη αξιολόγηση και προσφέρει πλεονεκτήματα ασφάλειας, επεκτασιμότητας και βιωσιμότητας σε σύγκριση με προηγούμενες αλυσίδες, όπως εκείνες του Bitcoin και του Ethereum. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μέλη της ομάδας του Cardano αναφέρονται σε αυτό ως το πρώτο blockchain τρίτης γενιάς στον κόσμο.

Το πρότζεκτ Cardano έχει υιοθετηθεί από προγραμματιστές όλων των ειδών αποκεντρωμένων εφαρμογών. Το διακριτικό ADA —που πήρε το όνομά του από την Ada Lovelace, ευρέως αναγνωρισμένη ως η πρώτη προγραμματίστρια στον κόσμο— ήταν ιδιαίτερα δελεαστικό για τους επενδυτές.

Μπορεί η αγορά ADA να φαίνεται περίπλοκη, αλλά καλά σχεδιασμένες πλατφόρμες όπως το Kriptomat κάνουν την αγορά και την πώληση κρυπτονομισμάτων γρήγορη και εύκολη. Το θέμα είναι να γνωρίζετε πού να αγοράσετε Cardano. Αυτό το άρθρο καλύπτει κάθε πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε όταν πρόκειται για το πού και πώς να αγοράσετε Cardano (ADA).

Πού να αγοράσω Cardano;

Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να επενδύσετε σε Cardano (ADA), δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ένα μέρος για να κάνετε την αγορά σας. Οι περισσότερες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, όμως, δεν είναι προσβάσιμες στους νέους χρήστες. Απαιτούν από τους αγοραστές να επιλέξουν και να εγκαταστήσουν εξωτερικά πορτοφόλια, να δημιουργήσουν και να αποθηκεύσουν δεκαεξαδικά κρυπτογραφικά κλειδιά και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές απευθείας στο blockchain.

Αυτό δεν είναι εύλογο για τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά για τους νεοεισερχόμενους στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Για τους περισσότερους από εμάς, ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Cardano είναι να εγγραφείτε σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων όπως το Kriptomat. Αυτές οι υπηρεσίες «εποπτείας» εκτελούν όλες τις εργασίες που χρειάζεστε με απλό, ασφαλή τρόπο. Θα σας ενημερώσουν για την τρέχουσα τιμή που συναλλάσσεται το Cadano και θα σας επιτρέψουν να κάνετε την αγορά σας με τραπεζικό έμβασμα ή πιστωτική κάρτα. Για τους περισσότερους, τα εποπτικά ανταλλακτήρια είναι η καλύτερη απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με το πού και πώς να αγοράσετε το Cardano.

Εάν εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να περιμένετε να ικανοποιήσετε τους νομικά απαιτούμενους κανονισμούς του Know Your Customer (KYC). Θα χρειαστεί να παράσχετε μια σαρωμένη εικόνα της αστυνομικής σας ταυτότητας και ίσως κάποια άλλα έγγραφα για να ταυτοποιηθείτε. Όλα αυτά αποτελούν μέρος των διατάξεων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες του ΓΚΠΔ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες και πολλές ημέρες για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις KYC σε ορισμένες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων. Στο Kriptomat, η διαδικασία απλοποιείται για τους πελάτες στην ΕΕ αλλά και σ' όλο τον κόσμο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά και να αρχίσετε να αγοράζετε Cardano ADA αμέσως.

Αρχικά, μεταφορτώνετε μια σάρωση ή μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης της ταυτότητάς σας. Στη συνέχεια, το Kriptomat σας καθοδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας και μεταφόρτωσης μιας φωτογραφίας του εαυτού σας, η οποία επαληθεύει ότι είστε το πρόσωπο που παρέχει την ταυτότητα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός σας εγκρίνεται και μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Πώς να αγοράσετε Cardano 

Αφού επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Kriptomat ολοκληρώνοντας τη διαδικασία KYC, μπορείτε πλέον να αγοράσετε Cardano και άλλα κρυπτονομίσματα.

Όπως και άλλοι ιστότοποι, το Kriptomat σάς επιτρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με ευρώ ή αμερικανικά δολάρια χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα ή μια υπηρεσία μεταφοράς κεφαλαίων όπως το Skrill ή το Neteller. Αλλά οι επιλογές σας στο Kriptomat δεν έχουν ακόμα εξαντληθεί.

Στο Kriptomat, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα ή να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με περισσότερα από δώδεκα νομίσματα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλη την Ευρώπη.

Και εκτός από τη μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε αγορές αμέσως χρησιμοποιώντας τη Visa ή τη Mastercard σας. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αγοράς κρυπτονομισμάτων —αλλά όπως και οι καλύτερες πλατφόρμες στον κλάδο, το Kriptomat προσφέρει περισσότερες επιλογές.

Εάν έχετε επιλέξει να καταθέσετε χρήματα, τότε πραγματοποιείτε μια αγορά επισκεπτόμενοι μεταβαίνοντας στη σελίδα του Cardano στον ιστότοπο κρυπτονομισμάτων και πατώντας «Αγορά». Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε «Αγορά» από ένα μενού και να επιλέξετε το «Cardano» από μια λίστα κρυπτονομισμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, θα εμφανίζεται η τρέχουσα τιμή για το Cardano και θα σάς δίνεται η ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την αγορά σας προτού αυτή εκτελεστεί.

Αυτή είναι η ουσία: τώρα ξέρετε πώς να αγοράζετε ADA και μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας ειδικό στην απόκρυφη τέχνη της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Η πιο σημαντική απόφαση: η επιλογή του πού θα αγοράσετε Cardano. Φροντίστε να ελέγξετε τις άδειες, τις διαδικασίες ασφαλείας, τα επενδυτικά βοηθήματα και την υποστήριξη πελατών για να βρείτε τον ιστότοπο κρυπτονομισμάτων που είναι ο καλύτερος για εσάς.

Όταν πραγματοποιείτε μια αγορά Cardano, δεν χρειάζεται να κάνετε περίπλοκα μαθηματικά για να αγοράσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό νομισμάτων ADA. Απλώς καθορίστε πόσα θέλετε να ξοδέψετε σε ευρώ, δολάρια ή οποιοδήποτε νόμισμα προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, κάντε την αγορά. Ο ιστότοπος θα υπολογίσει σε πόσα διακριτικά ανέρχεται το ποσό σας. Μπορεί κάλλιστα να καταλήξετε με έναν κλασματικό αριθμό διακριτικών. Αυτό δεν είναι πρόβλημα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Έτσι ακριβώς λειτουργεί. Ανάλογα με τα όρια στην πλατφόρμα που θα επιλέξετε, η πρώτη σας αγορά μπορεί να είναι αξίας μόλις 25 ή 30 ευρώ Cardano.

Δεν καταλήγετε με πραγματικά νομίσματα Cardano. Τα ADA που αγοράζετε μεταφέρονται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο Cardano blockchain. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε κάποια στιγμή να εγκαταστήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την παρουσία σας στην αλυσίδα περισσότερο ή λιγότερο άμεσα, αλλά οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν την ασφάλεια και την απλότητα ενός εποπτικού ανταλλακτηρίου όπως το Kriptomat που αναλαμβάνει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Μετά την αγορά

Μόλις αγοράσετε ADA, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για αγορές ή για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές DeFi και άλλες εφαρμογές στο Cardano blockchain. Μπορείτε να αποσύρετε χρήματα στο νόμισμα της χώρας σας και να τα μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ή μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά Cardano σας στο πορτοφόλι σας KriptoEarn, το οποίο λειτουργεί σαν έντοκος λογαριασμός ταμιευτηρίου και σας προσφέρει ετήσιες αποδόσεις έως και 14%.

Τα κρυπτονομίσματα είναι διαβόητα για τη μεταβλητότητα των τιμών τους. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες για τα παραστατικά κεφάλαια μπορούν να αυξάνονται και να μειώνονται γρήγορα. Όμως πολλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Cardano ADA, έχουν αποφέρει οφέλη για όσους ακολουθούν μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική.

Όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε τα Cardano σας, απλά επιστρέψτε στο Kriptomat και ανταλλάξτε τα με το παραστατικό νόμισμα που προτιμάτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα στην τράπεζά σας.

Τι περιμένετε;

Οι σκεπτικιστές επιμένουν τόσα χρόνια να απορρίπτουν το κρυπτονόμισμα ως απλά μόδα. Η θέση τους μπορεί να μην ήταν απολύτως αντικειμενική: για δεκαετίες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι διαχειριστές επενδύσεων έχουν αποκομίσει μεγάλα κέρδη από το μονοπώλιό τους στις συναλλαγές, τον δανεισμό και τις επενδύσεις.

Τώρα που το κρυπτονόμισμα κατέφθασε, το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο τρέχει να προλάβει. Οι κυβερνήσεις σπεύδουν να θεσπίσουν κανονισμούς για τα κρυπτονομίσματα και ορισμένες κάνουν λόγο για την κυκλοφορία εθνικών ηλεκτρονικών νομισμάτων που θα υπόκεινται στους ίδιους κανονισμούς και περιορισμούς με τα παραστατικά νομίσματα. Εν τω μεταξύ, οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανταποκρίνονται στη ζήτηση των πελατών ενσωματώνοντας τα κρυπτονομίσματα στα επενδυτικά τους μενού.

Με εύχρηστες πλατφόρμες όπως το Kriptomat, δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε την επανάσταση να σας προσπεράσει. Είτε κάνετε μια μικρή αγορά είτε μια μεγάλη επένδυση, θα δείτε ότι η ένταξη στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων είναι εύκολη και οι ανταμοιβές είναι μεγάλες. Μπορείτε να γίνετε μέρος της μεγάλης οικονομικής επανάστασης της εποχής μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά