Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: «Είχε αλλάξει μετά τον κορωνοϊό» λένε γείτονες του 81χρονου

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: «Είχε αλλάξει...

Σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και έδωσε τέλος στη ζωή του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στη Μεσσήνη. Ο 81χρονος δράστης, αφού σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τα άψυχα σώματα του ηλικιωμένου ζευγαριού βρήκε, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (8/11) ο γιος τους, ο οποίος και αναζητούσε τους γονείς του για ώρες. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ κατέθεσε συντετριμμένος ότι, «Τι να πω, ήταν αγαπημένοι, δεν ξέρω τι έγινε».

Οι δύο ηλικιωμένοι ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι ενώ ποτέ δεν είχε απασχολήσει με φασαρίες ή βίαια περιστατικά την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με το Mega περισσότερο απ’ όλου συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του νεκρού ζευγαριού ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο αδερφός της 62χρονης γυναίκας, χτυπούσε με μανία τον φράχτη και φώναζε το όνομά της, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Ο 81χρονος δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 62χρονη σύζυγό του την ώρα που εκείνη κοιμόταν, χτυπώντας την με μία βαριοπούλα στο κεφάλι ενώ, στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματιζόμενος με μαχαίρι. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι επρόκειτο για ένα ζευγάρι ιδιαίτερα γνωστό στη Μεσσήνη, λόγω των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, καθώς ο 81χρονος ήταν αγρότης που, παράλληλα, έκανε γεωτρήσεις.

«Σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους»
 «Αυτή η οικογένεια δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και δείγματα βίας στο παρελθόν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τους ανθρώπους τους γνωρίζαμε. Είναι σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους. Εδώ είμαστε μια τοπική μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε για αυτό και έχουμε πέσει από τα σύννεφα με αυτό που έχει συμβεί. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο. Η οικογένεια έχει δυο παιδιά μεγάλα που ζουν στην Καλαμάτα και ξέρω πως ασχολούνται με την αγροτική γη. Μάθαμε πως ο γιος τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι», σημείωσε γείτονας του ζευγαριού.

 Όπως κατέθεσε ο γιος του ζευγαριού αλλά και γείτονες στην αστυνομία, τον τελευταίο καιρό ο 81χρονος δράστης αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την υγεία του. Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι ο ίδιος, μετά τη νόσησή του με κορωνοϊό, έδειχνε να μην αισθάνεται καλά ενώ υποστήριξαν ότι φαινόταν, έκτοτε, να έχει χάσει το μυαλό του. Κανείς δεν ήταν σε θέση να πει αν αυτό είχε επηρεάσει και την καθημερινότητα στο σπίτι με τη γυναίκα του ενώ κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα μπορούσε να τον φτάσει στο σημείο της φρικτής γυναικοκτονίας. Αναμένεται η κατάθεση του δεύτερου γιου της οικογένειας αλλά και προσώπων του ευρύτερου περιβάλλοντός της, προκειμένου οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν να εξηγήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν τον ηλικιωμένο στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις