Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στην πανελλαδική απεργία

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στην πανελλαδική απεργία

Θα ξεκινήσει με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, στην προσυγκέντρωσή τους, στις 9:30 το πρωί, έξω από το Δημαρχείο

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, συμμετέχει αύριο, Τετάρτη 9 Νοέμβρη, ενώνοντας τη φωνή της με όλους τους εργαζόμενους, στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Θα ξεκινήσει με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, στην προσυγκέντρωσή τους, στις 9:30 το πρωί, έξω από το Δημαρχείο και στη συνέχεια με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, στις 10:30, στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, αναφέρει με ανακοίνωσή της

 

Θυμίζουμε, ότι για την αυριανή, μέρα αγώνα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δήλωσε:

 «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, όλο το λαό της Πάτρας, να συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη.

 

Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη, κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, ώστε να στείλουμε όλοι ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες, ότι ο λαός σταμάτησε να ανέχεται την πολιτική που τον καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία, ότι πήρε την απόφαση να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τη ζωή που δικαιούται.

 

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου μας, που ενώ παράγουν πολύτιμο έργο για την πόλη μας, βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται και βιώνουν μεγάλες δυσκολίες για να τα βγάλουν πέρα, όπως συμβαίνει με όλους τους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις