Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

ΑγκαλιάΖΩ: Kαμπάνια Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Παγκρέατος

ΑγκαλιάΖΩ:  Kαμπάνια Ενημέρωσης και Ευαι...

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" Νομού Αχαΐας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, διοργανώνει καμπάνια Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Παγκρέατος τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, επί της οδού Ρήγα Φεραίου (και Γεροκωστοπούλου) , και ώρες από 11:00 π.μ. έως 14:00. 

"Στόχος της ενημερωτικής εκστρατείας μας είναι να προωθήσουμε το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης: χαιρόμαστε τη ζωή, ενημερωνόμαστε- προλαμβάνουμε- παραμένουμε υγιείς!  Διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό, και παρέχοντας δια ζώσης πληροφορίες για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας", αναφέρει.


 Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας συμμετείχε στην ενημερωτική διημερίδα με τίτλο "Καρκίνος του Πνεύμονα: Δεν φοβόμαστε. Ενημερωνόμαστε!", που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) και πραγματοποιήθηκε υβριδικά στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.
Με εκπροσώπους του Ομίλου μας, την Πρόεδρο κα. Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και την Γραμματέα, κα Γεώργα Γεωργία, παρακολουθήσαμε τις εργασίες της διημερίδας, και ενημερωθήκαμε σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τις νέες θεραπευτικές επιλογές που προσφέρει η εξατομικευμένη ιατρική, τον ρόλο της απεικονιστικής τεχνολογίας, των βιοδεικτών και της αλληλούχισης νέας γενιάς/ΝGS, καθώς και τη σημασία των κλινικών μελετών στην αντιμετώπιση της ασθένειας.
Η δεύτερη ημέρα της διημερίδας θα αποτελείτο από ειδικό workshop με τίτλο: "Κλινικές Μελέτες για τον καρκίνο του πνεύμονα: Ο ρόλος των ασθενών".
Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ΕΛΛΟΚ για την άψογη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία και να συγχαρεί τους διακεκριμένους επιστήμονες για τις άρτιες ομιλίες τους, καθώς και τους ασθενείς που μοιράστηκαν τις βιωματικές τους εμπειρίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being