Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες προκάλεσαν χάος στο Λονδίνο -Τις παρέσυρε ο αέρας, σε πανικό οι οδηγοί

Φωτογραφίες: TikTok

Φωτογραφίες: TikTok

Η Βρετανία τις τελευταίες ώρες πλήττεται από την καταιγίδα Claudio

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στους δρόμους του Λονδίνου όταν γιγαντιαία χριστουγεννιάτικα στολίδια -μεγαλύτερα ακόμη και από τα αυτοκίνητα- παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και κυλούσαν ανεξέλεγκτα στην άσφαλτο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο και εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι τεράστιες ασημένιες χριστουγεννιάτικες μπάλες ξέφυγαν από μια εορταστική έκθεση και προκάλεσαν το απόλυτο χάος στην Tottenham Court Road του Λονδίνου αφού δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Βίντεο: Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια προκάλεσαν πανικό στο Λονδίνο
Μάλιστα πλάνα δείχνουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια να κυλούν στο δρόμο λόγω των ισχυρών ανέμων, την ώρα που οδηγοί από διερχόμενα αυτοκίνητα άφωνοι προσπαθούν να τα αποφύγουν για να μην συγκρουστούν μαζί τους.


Όπως σημειώνει η «Sun», το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή της ετήσιας χριστουγεννιάτικης φωταγώγησης της Oxford Street, η οποία προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στην πρωτεύουσα.

Η Βρετανία τις τελευταίες ώρες πλήττεται από την καταιγίδα Claudio με ανέμους ταχύτητας ακόμη και 70 μιλίων/ώρα να σημειώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω της κακοκαιρίας εκατοντάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις