Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέα φήμη για τον Βασιλιά Κάρολο βάζει «φωτιά» στο Μπάκιγχαμ: Απάτησε την Καμίλα το 2003;

Νέα φήμη για τον Βασιλιά Κάρολο βάζει «φ...

Τι υποστηρίζει γερμανικό δημοσίευμα

Ανησυχία προκαλεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μια φήμη που έχει διαδοθεί ευρέως τις τελευταίες ώρες: Ότι το 2003 ο Βασιλιάς Κάρολος – τότε πρίγκιπας της Ουαλίας- εφέρετο να απάτησε την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

«Υπέκυψε το 2003 ο τότε πρίγκιπας Κάρολος στη γοητεία της πεθεράς της Σουηδέζας πριγκίπισσας Μαντλίν;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα «Bild» με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της «Mirror».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Eva-Maria O'Neill (81) λέγεται ότι προσκάλεσε τον τότε πρίγκιπα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και ο Κάρολος αποδέχθηκε την πρόσκληση. Οι δύο τους λέγεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Εν τω μεταξύ, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την κοινή αυτή εκδήλωση, η οποία εξακολουθεί να τροφοδοτεί φήμες.

Τόσο ο Κάρολος όσο και η Eva-Maria O'Neill διέψευδαν πάντα τις φήμες. Η Eva-Maria O'Neill δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής σε πρόσφατο ερώτημα της BILD σχετικά με το θέμα.

 Το 2003 - την περίοδο της φημολογούμενης «ανάρμοστης σχέσης» - ο τότε πρίγκιπας Κάρολος είχε επίσημη σχέση με την ερωμένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς την οποία και νυμφεύτηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight