Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ράπερ Takeoff των Migos έχασε τη ζωή του σε ένοπλο επεισόδιο στο Τέξας

Ο ράπερ Takeoff των Migos έχασε τη ζωή τ...

Ήταν μόλις 28 ετών - Ο γνωστός ράπερ από τη Τζόρτζια φέρεται να σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας μετά από «καυγά» στη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού με ζάρια

Ο Aμερικανός ράπερ Takeoff, μέλος του hip hop τρίο Migos, πέθανε σε ηλικία 28 ετών.

Ο γνωστός ράπερ από τη Τζόρτζια που είχε γεννηθεί στις 18 Ιουνίου του 1994, φέρεται να σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας, μετά από «καυγά» που ξέσπασε κατά τη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού με ζάρια.

Οι φήμες ότι ο ράπερ Takeoff πέθανε κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης 1η Νοεμβρίου 2022 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την είδηση να φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το TMZ.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Takeoff πυροβολήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από «ξέσπασμα καβγά» ύστερα από ένα παιχνίδι με ζάρια κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου με τον θείο του, μέλος των Migos Quavo. Στη συνέχεια η αστυνομία κλήθηκε σε αίθουσα μπόουλινγκ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Takeoff.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Kirshnik Khari Ball, και ήταν γνωστός επαγγελματικά ως Takeoff. Ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του χιπ χοπ τρίο με την ονομασία Migos. Η επιτυχία του γκρουπ Migos, "Versace" το 2013 έγινε viral και έφτασε στο νούμερο 99 του Billboard Hot 100, όπως αναφέρει η wikipedia.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight