Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαλλία: Τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή – Ύποπτος ο πατέρας για την δηλητηρίασή τους

Γαλλία: Τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νε...

Η έρευνα για ανθρωποκτονίες από πρόθεση έχει ήδη ξεκινήσει

Νεκρή εντοπίστηκε μια τετραμελής οικογένεια στην περιοχή Φινιστέρ της Γαλλίας χτες (30.10.2022), με τον πατέρα να αποτελεί τον βασικό ύποπτο της τραγωδίας.

Η έρευνα για ανθρωποκτονίες από πρόθεση έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εισαγγελίας της Βρέστης της Γαλλίας. Είναι πιθανό η οικογένεια να δηλητηριάστηκε, αφού κανένα από τα πτώματα της οικογένειας δεν έφερε κανένα ίχνος εξωτερικής πληγής ή πυροβολισμού. 

Το χρονικό

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 10 το πρωί, μετά από κλήση της μητέρας της νεκρής γυναίκας που δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

Η αστυνομία ανακάλυψε αρχικά το σώμα του πατέρα, ηλικίας 41 ετών, κρεμασμένο στο ισόγειο του σπιτιού. Στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 8 και 11 ετών, «η καθεμία στο κρεβάτι της και στο δωμάτιό της στον πρώτο όροφο». Η σορός της 38χρονης μητέρας βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Νεκρός βρέθηκε επίσης, ένας σκύλος, που προφανώς ανήκε στην οικογένεια. Βασικός ύποπτος είναι ο πατέρας της οικογένειας που φαίνεται πως αφού δηλητηρίασε τα δύο παιδιά του και την σύζυγό του, μετά αυτοκτόνησε. Το δράμα είναι πιθανώς αποτέλεσμα της απόφασης χωρισμού του ζευγαριού, με τον άνδρα να μην είναι σύμφωνος με αυτή.

Ωστόσο, η νεκροψία – νεκροτομή θα «φωτίσει» τα αίτια της τραγωδίας, διευκρινίζει το δελτίο τύπου της αστυνομίας. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Télégramme», ο άνδρας εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο μαρμάρου στην περιοχή και η σύζυγός του εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις