Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Ο αστυνομικός γνώριζε ότι συνομιλούσε με ανήλικη

Κολωνός: Ο αστυνομικός γνώριζε ότι συνομ...

Ο 53χρονος την εξέδιδε σε live streaming

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του 53χρονου στον Κολωνό και τους τρόπους με τους οποίους εξέδιδε την 12χρονη με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας να είναι ραγδαίες.

Στην υπόθεση του Κολωνού εμπλέκεται και ένας αστυνομικός όπως είναι γνωστό με το Μega να σκιαγραφεί το προφίλ του και να αποκαλύπτει ότι γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ότι… «ο αστυνομικός υπηρετούσε σε μία Υπηρεσία της ΓΑΔΑ που κατεύθυνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην ελληνική αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, μέσω στοιχομυθίας της 12χρονης με τον αστυνομικό, φαίνεται να αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη και υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τέλος… Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση ο 53χρονος να εξανάγκαζε την 12χρονη να επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα και να την εξανάγκαζε την 12χρονη σε live streaming.

Οι αστυνομικοί μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο το κορίτσι να άνοιγε κάμερα και επί πληρωμή έβλεπαν το κορίτσι να προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες, πληρώνοντας μέσω «paysafe».

Πουλούσε φωτογραφίες για 20 ευρώ
Ο 53χρονος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού με το παιδί να επιβεβαιώνει ότι είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε την 12χρονη να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου στη συνέχεια να τις πουλήσει σε παιδοβιαστές.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας:

«Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο 53χρονος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Της έδινε… οδηγίες για τις φωτογραφίες
Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, ο 53χρονος προφυλακισμένος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια πήγαιναν για πώληση σε υποψήφιους πελάτες.

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο 53χρονος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», λέει η 12χρονη.

«Μου είχε πάρει εσώρουχο από τη λαϊκή»
Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα έχει καταθέσει η 12χρονη για τις φωτογραφίες που την ανάγκαζε να βγάζει ο 53χρονος… «Μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα εσώρουχο και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε. Το είχε κρατήσει στο μαγαζί του το εσώρουχο. Μόνο εκεί το φορούσα. Πριν φύγω διακοπές στην Λευκάδα, το πέταξα».

Οι δύο λίστες «πελατών» του 53χρονου
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, υπήρχαν δύο κατηγορίες «πελατών» που έφερνε ο 53χρονος για την 12χρονη.

«Στον οίκο ανοχής μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν με πέντε ανθρώπους. Οι άντρες που έρχονταν εκεί δεν είχαν σχέση με τους άντρες που είχα μιλήσει μέσω της εφαρμογής», έχει πει η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της.

«Με αυτούς που γνώριζα μέσω της εφαρμογής, βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε, χωρίζοντας ουσιαστικά τους άντρες με τους οποίους έχει συναντηθεί, σε δύο κατηγορίες.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις