Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Νίκος Παπαδημάτος θα υποβάλλει την παραίτησή του στη συνεδρίαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Ο Νίκος Παπαδημάτος θα υποβάλλει ...

Η ανακοίνωση της παράταξης για τον νέο επικεφαλής

"Με ενότητα και απόλυτη προσήλωση στους στόχους της και τις αξίες της, η Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» προχώρησε την περασμένη Παρασκευή στην διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής της, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και πρωταγωνιστικής παρουσίας στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις στην Πάτρα", αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Ο Κωνσταντίνος Σβόλης με τη σύσσωμη στήριξη των μελών της, αποτελεί την αξιόπιστη και με δυναμική προοπτική, συνέχεια της μεγάλης Παράταξης, που ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά και να είναι παρούσα σε όλες τις εξελίξεις στην πόλη με έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη και τη μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Πατρέων.

Η πρόταση του Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος εγγυήθηκε την ενότητα και την προοπτική της, είχε άλλωστε αυτά τα χαρακτηριστικά. Την ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή, τον προγραμματικό εκσυγχρονισμό και την καταλυτική παρουσία της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» σε όλες τις εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην αυτοδιοικητική ανατροπή για το μέλλον της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Σβόλης, διαθέτει, άλλωστε, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται την μετάβαση στη νέα εποχή και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που φέρνει το νέο τοπίο που δημιουργείται με ορίζοντα τις Δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο νέος επικεφαλής, διατηρώντας αφενός το μετριοπαθές προφίλ που εγγυάται την ενότητα, αφετέρου τον δυναμισμό, την εμπειρία, την θέληση και την πίστη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που απορρέουν από τα νέα του καθήκοντα, ευχαριστώντας τον Νίκο Παπαδημάτο, αλλά και τα μέλη της Παράταξης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Εναρμονισμένος με το πανηγυρικό κλίμα της εκλογής του και προσγειωμένος στο πεδίο των πραγματικών αναγκών της πόλης, σχεδιάζει ήδη τις κινήσεις της επόμενης ημέρας και απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και δουλειάς, ως προϋπόθεση για τις επόμενες πρωτοβουλίες που αφορούν στο άνοιγμα σε όλες τις δεξαμενές της κοινωνίας.

Η διαδικασία της περασμένης Παρασκευής αποτελεί την εκκίνηση για τη μεγάλη ανατροπή.

Παράλληλα, όμως, στέλνει και μήνυμα στους λίγους που αρέσκονται στο να εξυφαίνουν  σενάρια με μικροπολιτικές στοχεύσεις, εξυπηρετώντας εξωθεσμικές σκοπιμότητες ολίγων και γνωστών.

Διαρρέοντας εντέχνως πληροφορίες περί παραιτήσεων και ανεξαρτητοποιήσεων, στοχοποιώντας τους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Νικολάου και Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, πίστεψαν πως θα προκαλέσουν ρήγματα και εσωστρέφεια.

Η πραγματικότητα τους επιφύλαξε αυτό που θα έπρεπε από την αρχή να έχουν προβλέψει. Πως η Παράταξη συνεχίζει, όπως από την αρχή ξεκίνησε: Ενωμένη, δυνατή και προσηλωμένη στους στόχους της, σφυρηλατώντας ισχυρούς δεσμούς με τους δημότες.

Από αυτούς και μόνον, άλλωστε, λαμβάνει εντολές.

* Ο Νίκος Παπαδημάτος θα υποβάλλει την παραίτησή του στη διάρκεια της συνεδρίασης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις