Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάλασε το μηχάνημα στον Άγ. Ανδρέα- «Στοπ» στους νέους ογκολογικούς ασθενείς που χρειάζονται ακτινοβολία

Χάλασε το μηχάνημα στον Άγ. Ανδρέα- «Στο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αναγκάζονται να απευθυνθούν στο Ρίο

«Κλειστή» βρίσκουν την πόρτα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, νέοι ογκολογικοί ασθενείς που πρέπει να κάνουν ακτινοβολίες.

Ο λόγος είναι ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τις θεραπείες  για όγκους με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η θεραπεία νέων ασθενών.

Πρόκειται για ασθενείς από πολλά μέρη της Δυτικής Ελλάδας που πρέπει να κάνουν θεραπεία άμεσα και αναγκάζονται τελικά να αναζητήσουν ραντεβού στο νοσοκομείο του Ρίου κάτι που σημαίνει  όμως απώλεια χρόνου  την ίδια  στιγμή που  για τους ογκολογικούς ασθενείς ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να χαθεί «ούτε λεπτό».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αναγνώστης του thebest.gr, όταν προσπάθησε να κλείσει ραντεβού προκειμένου να ξεκινήσει θεραπεία συγγενικό του πρόσωπο, ενημερώθηκε ότι αυτό είναι αδύνατο καθώς υπάρχει βλάβη η οποία μάλιστα κοστίζει και πολύ  ακριβά. Μάλιστα δεν ήταν εφικτό να γνωρίζει  σε πόσο χρονικό διάστημα το νοσοκομείο θα είναι σε θέση να αναλάβει θεραπεία νέων ασθενών.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, «παρουσίασε βλάβη ο εξομοιωτής που χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό θεραπειών σε νέους ασθενείς. Αναμένουμε από την εταιρία να μας ενημερώσει για την βλάβη, τα ανταλλακτικά και το κόστος. Συνεχίζονται κανονικά οι θεραπείες σε υφιστάμενους ασθενείς».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις