Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχεδόν 1 εκατ. νοικοκυριά «κόβουν» το Netflix και τις υπόλοιπες υπηρεσίες streaming στη Βρετανία

Σχεδόν 1 εκατ. νοικοκυριά «κόβουν» το Ne...

Το τρίτο τρίμηνο του 2022, 234.000 νοικοκυριά στη Βρετανία ακύρωσαν τις συνδρομές τους

Σχεδόν 1 εκατομμύριο νοικοκυριά στη Βρετανία «κόβουν» το Netflix και τις υπόλοιπες συνδρομές τους σε υπηρεσίες streaming φέτος, με τους αναλυτές να αναφέρουν ότι ο λόγος είναι προφανής επειδή έχουν ανάγκη για οικονομία.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο συνολικός αριθμός των νοικοκυριών της Βρετανίας που έχουν «κόψει» τουλάχιστον μία συνδρομή στο Netflix ή σε άλλες υπηρεσίες streaming (Disney+, HBO Max, Amazon Prime κλπ.) είναι 937.000 το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, το τρίτο τρίμηνο του 2022, 234.000 νοικοκυριά στη Βρετανία ακύρωσαν τις συνδρομές τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης συμπεριφοράς των καταναλωτών Kantar Worldpanel, περισσότερα από 16 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη τη Βρετανία έχουν λογαριασμό σε τουλάχιστον μία συνδρομητική υπηρεσία video on demand.

«Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες streaming. Ο λόγος που οι άνθρωποι τις ακυρώνουν είναι η ανάγκη να εξοικονομήσουν χρήματα» ανέφερε ο Ντομινίκ Σουνέμπο από την Kantar Worldpanel.

Οι δύο σειρές της χρονιάς που ανέμενε το κοινό ήταν το prequel του Game Of Thrones, «House Of The Dragon» και το «The Lord Of The Rings: The Rings Of Power».

Όμως, παρά τα ποσοστά τηλεθέασης ρεκόρ για το HBO και την Amazon και την επιθυμία των τηλεθεατών για νέες σειρές και ταινίες, ούτε αυτές οι δύο δεν απέτρεψαν την περαιτέρω μείωση των συνδρομών στη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις