Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λόπεζ και Άφλεκ παρέστησαν στην επίδειξη του σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν

Λόπεζ  και Άφλεκ παρέστησαν στην επίδειξ...

Ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι που τράβηξε τα φλας στην επίδειξη μόδας του Ραλφ Λόρεν ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε - Sylvester Stallone με την σύζυγο και τις δύο κόρες του

Το παντρεμένο πλέον, λαμπερό ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) τίμησαν με την παρουσία τους τον αγαπημένο τους σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν και βρέθηκαν στην περίλαμπρη επίδειξη για την ανοιξιάτικη κολεξιόν 2023 που πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή Βιβλιοθήκη Χάντινγκτον στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ντύθηκαν με ασορτί μαύρα σύνολα.

Η λατίνα σούπερ σταρ της ποπ μουσικής επέλεξε ένα ριγέ φόρεμα που είχε συνδυάσει με ένα μαύρο fedora καπέλο και μαύρο clutch τσαντάκι, ενώ ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με μαύρη γραβάτα. Σύμφωνα με το περιοδικό People το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι που τράβηξε τα φλας στην επίδειξη μόδας του Ραλφ Λόρεν ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) με την σύζυγο και τις δύο κόρες του. Είναι από τις πρώτες εμφανίσεις του σταρ μετά την ακύρωση του διαζυγίου του. Ο Σταλόνε πόζαρε φορώντας ένα ανοιχτό καφέ σακάκι, λευκό πουκάμισο και παντελόνι σε κίτρινο χρώμα ενώ η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με έναν ώμο σε καφέ σοκολατί.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία γυρισμάτων ενός ριάλιτι σόου με τις κόρες τους.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight