Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πιτσιρικάς αντιγράφει το νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και γίνεται viral

Πιτσιρικάς αντιγράφει το νέο πανηγυρισμό...

Πριν από την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τη Μαρσέιγ.

Ένας πιτσιρικάς που συνόδευε τους ποδοσφαιριστές στο Champions League αντέγραψε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν από την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τη Μαρσέιγ.

Ο Ρονάλντο έδειξε τον νέο του πανηγυρισμό όταν σημείωσε το 700ό γκολ της καριέρας του, στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Έβερτον την περασμένη Κυριακή.

Ο 37χρονος άφησε στην άκρη για λίγο τον πανηγυρισμό-σήμα κατατεθέν του και αποκάλυψε έναν νέο... Στάθηκε όρθιος με το κεφάλι προς τα πίσω, τα μάτια κλειστά και τα δάχτυλα σταυρωμένα μπροστά στο στήθος του, μαζί με τον Άντονι, ο οποίος μιμήθηκε τον συμπαίκτη του.

Ο νέος πανηγυρισμός φαίνεται να... εξαπλώνεται, με έναν πιτσιρικά να μιμείται τον σούπερ σταρ.

Όπως ακριβώς έκανε ο Ρονάλντο εναντίον της Έβερτον, ο νεαρός έκλεισε τα μάτια του και σταύρωσε τα δάχτυλά του μπροστά από το στήθος του σε μια ξεκαρδιστική στιγμή.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/spor/pitsirikas-antigrafei-panigyrismo-ronalnto">Πιτσιρικάς αντιγράφει τον νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και γίνεται viral [βίντεο] - iefimerida.gr</a></p>

Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο
Σύμφωνα με τη Γιουνάιτεντ, ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο ήταν ένας «αυτοσαρκασμός» για τη θέση στην οποία κοιμάται όταν ταξιδεύει με την ομάδα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την υπόλοιπη ομάδα, εξ ου και η απόφαση του Βραζιλιάνου επιθετικού να συμμετάσχει στον πανηγυρισμό.

«Μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε ότι ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο ήταν ένα αυτοσαρκαστικό αστείο με τους συμπαίκτες του, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των παικτών της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ», εξήγησε η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Φυσικά, ο Κριστιάνο είναι γνωστός για το ότι φροντίζει τον εαυτό του και διασφαλίζει ότι βρίσκεται πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει ώρες σκληρής δουλειάς στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Περιλαμβάνει επίσης ξεκούραση τις σωστές στιγμές και διασφαλίζει ότι κοιμάται αρκετά για να βοηθήσει την αποθεραπεία του: έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι ο Ρονάλντο κοιμάται αρκετές φορές την ημέρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις