Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κλαίει και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει η μητέρα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κλαίει και...

Τι λέει για τα εμβάσματα

Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδουν η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη σήμερα το απόγευμα μετά από ένταλμα της εισαγγελίας εις βάρος της.

 Σύμφωνα με την δικηγόρο, Ασπασία Ταραχοπούλου, η μητέρα της ανήλικης δηλώνει αθώα και πως δεν έχει καμία εμπλοκή με τις κατηγορίες που της αποδίδουν.

 "Αρνούμαι κατηγορηματικά όσα μου αποδίδετε" φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς.

 Οπως είπε η δικηγόρος που εκπροσωπεί την 12χρονη κ. Ταραχοπούλου, η μητέρα κλαίει, φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά, λέει πως θα αυτοκτονήσει, ενώ υποστηρίζει ότι η 12χρονη πήρε την κάρτα και τον τραπεζικό της λογαριασμό και έτσι βρέθηκαν δύο εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η μητέρα δήλωσε έκπληκτη όταν της ανακοίνωσαν την σύλληψη της.

Η μητέρα παραμένει στην ασφάλεια και αύριο τις 11 το πρωί θα απολογηθεί στον ανακριτή, αντιμέτωπη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 χρόνων από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση αστυνομικοί της ασφαλείας έχουν μεταβεί στην οικία της οικογένειας και πραγματοποιούν έρευνα.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών βρίσκονται usb συσκευές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές.

Σχετικά με την υπόθεση ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας φέρεται να έλαβε τηλεφώνημα και μετέβη στη ΓΑΔΑ ώστε να δει και να πάρει τη δικοκραφία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχετικά με τα δύο εμβάσματα ο κ. Λύτρας φέρεται να υποστήριξε ότι προφανώς το έκανε ο 53χρονος για να ενοχοποιήσει τη μητέρα.

Υπενθυμίζεται πως ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό εκδόθηκε νωρίτερα σε ένα καταιγισμό εξελίξεων. Το ένταλμα εκτελέστηκε από την αστυνομία και η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη. Το ένταλμα εκτελέστηκε ενώ η μητέρα είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να συνοδεύσει την κόρη της για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Αυτοκίνητο της αστυνομίας είχε παραλάβει το παιδί και τη μητέρα από το σπίτι τους και στη ΓΑΔΑ της γνωστοποίησαν το ένταλμα σε βάρος της και τη συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας των πέντε παιδιών της 37χρονης είναι Έλληνας τοξικομανής ενώ τα άλλα τρία πατέρας είναι ένας Πακιστανός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις