Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μπαλόνια, οι τάσεις που κατακλύζουν τα social

Μπαλόνια, οι τάσεις που κατακλύζουν τα social

Ενημερωθείτε για τα τελευταία trends από την πατρινή εταιρεία Balloon Fire

Τα μπαλόνια είναι ένα είδος διακόσμησης που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε όλες τις προηγμένες χώρες για να στολίσουν κάθε εκδήλωση. Ανάλογα με τη μόδα της κάθε εποχής τα μπαλόνια κάνουν την παρουσία τους περισσότερο αισθητή ή και διακριτική. Τα τελευταία χρόνια το instagram και το pinterest κατακλύζονται από απίθανες και πρωτότυπες ιδέες. Στην συλλογή των φωτογραφιών αυτών συμβάλλει πολύ ενεργά η Balloon Fire με εντυπωσιακά δημιουργήματα από μπαλόνια τα οποία τα διαθέτει στα social.

Συναντάμε μπαλόνια σε βαπτίσεις και φυσικά στα πάρτυ γενεθλίων με τα μπαλόνια αριθμούς να έχουν την τιμητική τους. Η τελευταία τάση είναι τα μπαλόνια αποκάλυψης φύλου το λεγόμενο Gender reveal. Οι μέλλουσες νύφες χρησιμοποιούν μπαλόνια στο hen πάρτυ αλλά και μπαλόνια με τη λέξη Bride που είναι ίσως το περισσότερο εμφανιζόμενο προϊόν σε όλα τα social.

 

Μπαλόνια βάπτισης

Τα μπαλόνια τα τελευταία χρόνια κατακλύζουν τις βαπτίσεις και αποτελούν πλέον το βασικό στολισμό τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου της δεξίωσης της βάπτισης. Η μόδα με τα μπαλόνια έχει αλλάξει και το προϊόν που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των περισσότερων ζευγαριών για τη διακόσμηση της βάπτισης είναι οι τεράστιες κατασκευές από μπαλόνια, οι αψίδες τύπου organic. Στολίζουν τον χώρο της βάπτισης και τον μεταμορφώνουν από άψυχο χώρο και του δίνουν χρώμα βάπτισης. Πάνω στις αψίδες organic μπορούμε να συμπεριλάβουμε το όνομα του παιδιού και οτιδήποτε έχει σχέση με το θέμα της βάπτισης. Η διακόσμηση αν συμπεριλάβει και μπαλόνια με ήλιον εκτός από τις αψίδες organic, ενδέχεται να μην χρειαστεί τίποτα επιπλέον για διακόσμηση και τα μπαλόνια να κάνουν ένα πλήρη στολισμό της εκδήλωσής σας.

 

Μπαλόνια γενεθλίων 

Γενέθλια χωρίς μπαλόνια, δεν γίνεται. Η νέα τάση προτρέπει να αφήσουμε στον αέρα το μπαλόνι με τον αριθμό με την ηλικία που πέρασε και μετά να εμφανίσουμε μπαλόνι με τον αριθμό ίδιο με τα κεράκια που θα σβήσουμε Φυσικά τα μπαλόνια γενεθλίων με ήλιο είναι επιβεβλημένα σε κάθε πάρτυ γενεθλίων. Φωτογραφίες σε πάρτυ γενεθλίων χωρίς μπαλόνια ... δε γίνεται, άλλωστε τι θα βάλουμε στο instagram !!

 

Μπαλόνια αποκάλυψης φύλου, Gender reveal

Εδώ είμαστε ... σε ότι νεότερο. Τα ζευγάρια δίνουν στο κατάστημα με τα μπαλόνια σε κλειστό φάκελο το αποτέλεσμα του γιατρού που αποκαλύπτει το φύλο. Το κατάστημα με τα μπαλόνια διοργανώνει το πάρτυ χωρίς να γνωρίζει κανένας τι θα αποκαλυφθεί. Τα μπαλόνια που περιέχουν μικρότερα μπαλόνια μέσα τους με το αντίστοιχο χρώμα γαλάζιο ή ροζ που θα απελευθερωθούν όταν θα σκάσουν τα μεγαλύτερα, αυτά είναι τα δημοφιλέστερα. Κανονάκια που θα σκάσουν και θα εκτοξεύσουν κομφετί γαλάζιο ή ροζ,  ή ακόμα και καπνογόνα γαλάζια και ροζ για αυτούς που θέλουν να το τερματίσουν.

 

Μπαλόνια για hen party 

Το Hen party, είναι το γνωστό γυναικείο πάρτυ πριν το γάμο, που μαζεύονται οι φίλες της νύφης και καταστρώνουν τα σχέδια για το γάμο, διασκεδάζοντας. Φυσικά το τραπέζι τους για να ξεχωρίζει πρέπει πλαισιωθεί με μπαλόνια Hen party. Τις επόμενες μέρες το σπίτι της νύφης θα μπει σε ρυθμούς γάμου και μεγάλα μπαλόνια BRIDE μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι της νύφης.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά