Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Welcome to up»: Βάλε την Πάτρα στο… κάδρο σου με hashtag: #WeareUP2022

«Welcome to up»: Βάλε την Πάτρα στο… κάδ...

Τριήμερο Φεστιβάλ υποδοχής πρωτοετών φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Για να κάνεις την Πάτρα «πόλη σου», πρέπει να την περπατήσεις. Να την ανακαλύψεις. Να την φωτογραφίσεις. Να τη βάλεις στο …κάδρο σου και να μπεις κι εσύ στο δικό της.


Το «Welcome to up», το τριήμερο Φεστιβάλ υποδοχής πρωτοετών φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, που πραγματοποιείται το τριήμερο  14-15 και 16 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων, καλεί τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να κάνουν «κλικ» στην πόλη και στη νέα τους ζωή! Μέσω του hashtag:  #Weareup2022 οι φοιτητές καλούνται να ποστάρουν στα social media του Πανεπιστημίου (https://www.facebook.com/ upatras και https://www.instagram.com/ upatras/)  φωτογραφίες από την πρώτη εβδομάδα τους στην Πάτρα και να φτιάξουν με αυτό τον τρόπο ένα πολύχρωμο «μωσαϊκό» γεμάτο από χαμόγελα και αισιοδοξία για την χρονιά που ξεκινάει και τους βρίσκει μέλη της μεγάλης ακαδημαϊκής κοινότητας της πόλης.

Με  κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/10 στις 19:55 στην Πανεπιστημιούπολη – Πάρκο της Ειρήνης ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό πατίνι για τις -φιλικές προς το περιβάλλον- μετακινήσεις του, χορηγία της Electric Power. Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες μπορούν να ανεβάζουν τις  φωτογραφίες τους από την πρώτη εβδομάδα τους στην Πάτρα, με hashtag: #WeareUP2022 και να κάνουν δυναμική είσοδο και στην «οικογένεια των social» του Πανεπιστημίου.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
DELOITTE
ΛΟΥΞ

ΧΟΡΗΓΟΣ EVENT ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΕΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ
HELLENIC TRAIN
MY WAY

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΠΑΛΗ
OCEANIC SECURITY
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CATERING
DUR
ELECTRIC POWER

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις