Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία» στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2022, στην Πάτρα

Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία κα...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που είναι στις 10 Οκτωβρίου & με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων προσκαλεί τον κόσμο στο συνέδριο αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με ψυχική αναπηρία με θέμα: «Ευεξία και Ψυχική Υγεία», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 11 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Astir (οδός Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα) και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ώρες 11:00 έως 13:00, στις δράσεις ενημέρωσης από φορείς Ψυχικής Υγείας και στην παρουσίαση χορευτικών δρώμενων.

Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 που τιμάται στις 10 Οκτωβρίου. Όπως τονίζεται η ψυχική υγεία είναι από τους πιο παραμελημένους τομείς της δημόσιας υγείας τη στιγμή που όπως υπολογίζεται, 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με ψυχική διαταραχή!

Το μήνυμα που στέλνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων είναι «ας μιλήσουμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία, μας αφορά όλους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις