Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (40) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, αναφέρει η Αστυνομία.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας 17χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του ενός και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του δεύτερου (27) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, αναφέρει η ΕΛ.Α.Σ.


Σύλληψη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου


Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, μια  γυναίκα (Ελληνίδα) , διότι η 13χρονη κόρη της αφαίρεσε από  άνδρα (Έλληνα) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το κινητό του τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη  με Βούλευμα Συμβουλίου Πλημ/κων για υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας  άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του για κλοπές, αναφέρει η αστυνομία.

 

Σύλληψη τριών για κλοπή κατά συναυτουργία


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ενήλικος ημεδαπός, καθώς και δυο ανήλικοι ηλικίας 14 και 12 ετών, διότι οι δυο ανήλικοι αφαίρεσαν από δυο σταθμευμένα δημοσίας χρήσεως αυτοκίνητα, ένα τσαντάκι ώμου, που περιείχε τρεις τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και (15) ευρώ. Στη συνέχεια ο ενήλικος κατηγορούμενος πραγματοποίησε συναλλαγές με μια από τις κλεμμένες κάρτες σε περίπτερο στον Πύργο και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν κοντά στον τόπο της συναλλαγής, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ενήλικος ημεδαπός, δυο 17χρονοι και μια 16χρονη, διότι προχθές το μεσημέρι εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (610) ευρώ, καθώς και δύο χρυσές αλυσίδες συνολικής αξίας (500) ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα του ενός ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις