Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είχε τοποθετήσει κάμερες και κατέγραφε προσωπικές στιγμές πελατών

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου είχε τοποθετήσει ...

Στη Χαλκιδική

Νεαρό ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε κρυφή πρίζα του δωματίου.

 Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, στις 30 Σεπτεμβρίου, οι καταγγέλλοντες (ένας 26χρονος και μία 25χρονη) απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή. Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου εντοπίστηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς. Έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Σοκάρουν τα όσα βρήκαν οι αρχές στο δωμάτιο που κατήγγειλαν οι δύο νεαροί. Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ενώ ο ιδιοκτήτης είχε βάλει κάμερες σε όλα τα δωμάτια του καταλύματος.

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις