Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορινθία: Απήγαγε, βίασε και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της εν διαστάσει γυναίκας του

φωτο αρχείου pixabay

φωτο αρχείου pixabay

Ένας εφιάλτης που ξεκίνησε με την απαγωγή της

Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη (28-09-2022) στην Κορινθία, με την είδηση να γίνεται γνωστή πριν από λίγες ώρες. Ο 33χρονος αλλοδαπός φέρεται να έστησε καρτέρι έξω από το κατάστημα που εργαζόταν η 28χρονη γυναίκα στην περιοχή Αλμυρή και όταν την είδε να βγαίνει της επιτέθηκε. Την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό της  Η γυναίκα (Ελληνίδα) φώναζε για βοήθεια αλλά ήταν μόνη. Ο 33χρονος με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο τη χτυπούσε στο πρόσωπο. Κάποια στιγμή την πήγε στο πατρικό του και εκεί κατηγορείται ότι την βίασε. Ο εφιάλτης όμως δεν είχε ολοκληρωθεί για την άτυχη γυναίκα.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι της έβαλε φωτιά στα μαλλιά στην περιοχή Κυρα Βρύση και εκεί την εγκατέλειψε σε άθλια κατάσταση. Μετά από ώρες η 28χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που υπέδειξε, να αποδίδουν ταχύτατα.

Όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος συνελήφθη την ίδια μέρα το μεσημέρι (Τετάρτη 28.09.2022), λίγες ώρες μετά 

Αυτή την ώρα βρίσκεται στον ανακριτή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βία, σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, παράνομη κατακράτηση και βία. 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις