Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη σε θέματα πολιτισμού αναλαμβάνει η Δρ. Νάντια Ασκούνη

Ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Ν. Φα...

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη

Η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής που υλοποιείται μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων τα οποία αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να μεγιστοποιηθεί, η Περιφερειακή Αρχή συνεργάζεται με πρόσωπα που μοιράζονται το ίδιο όραμα, διαθέτουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο κι έχουν εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, η Δρ. Νάντια Ασκούνη αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικής συμβούλου του Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού, πολιτιστικής διπλωματίας και διαχείρισης.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη.

Η Δρ. Νάντια Ασκούνη είναι μουσειολόγος με ειδίκευση στην πολιτιστική διπλωματία. Υλοποιεί μουσειολογικές μελέτες και πολιτιστικά πρότζεκτ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο 9 χρόνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις