Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα το κάνει εκείνος» λέει ο 15χρονος

Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ...

Τι υποστηρίζει για το μαχαίρωμα έξω από σχολείο

«Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ισχυρίστηκε ο 15χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι κατά ενός 16χρονου έξω από σχολείο της Καισαριανής.

Η επίθεση με το μαχαίρι έξω από σχολείο της Καισαριανής, σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, φαίνεται ότι έγινε μετά από άγριο καβγά των δύο ανηλίκων, στον οποίο μάλιστα πήραν μέρος κι άλλοι νεαροί, φίλοι του φερόμενου δράστη, για τα μάτια μιας κοπέλας.

Αν και ο καβγάς φάνηκε να λήγει, ο 15χρονος Μολδαβός επέστρεψε με μαχαίρι και χτύπησε τον 16χρονο, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

«Αυτός φταίει! Αυτό που έγινε, έγινε εξαιτίας του. Δεν έγινε με τη θέλησή μου. Του επιτέθηκα , γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος και μεταδίδει η τηλεόραση του STAR.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρωμα και αμέσως οι άνθρωποι εκεί γύρω βγήκαν να βοηθήσουν.

Ο 15χρονος, ο οποίος που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις