Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Η Ρωσία έκανε πράξη την απειλή- Προσαρτά 4 περιοχές της Ουκρανίας- Ετοιμάζουν φιέστα στην Κόκκινη πλατεία

Η Ρωσία έκανε πράξη την απειλή- Προσαρτά...

Αύριο υπογράφει ο Πούτιν την προσάρτηση στη Ρωσία περιοχών της Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα παραστεί αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κρεμλίνο για την υπογραφή των συμφωνιών για την ένταξη των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Τελετή υπογραφής των συμφωνιών για την ένταξη των νέων περιοχών στην Ομοσπονδία της Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο Κρεμλίνο", δήλωσε ο Πεσκόφ.

"Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα εκφωνήσει σημαντική ομιλία στη διάρκεια της τελετής", πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια ο Ρώσος πρόεδρος θα συναντηθεί με τους διορισμένους από τη Μόσχα επικεφαλής των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών.

Οι αρχές στις υπό ρωσική κατοχή περιοχές της Ουκρανίας Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα διεξήγαγαν δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία και ισχυρίστηκαν ότι η πλειοψηφία των κατοίκων τάχθηκε υπέρ της κίνησης αυτής.

Η Δύση και το Κίεβο έχουν απορρίψει τα δημοψηφίσματα και έχουν προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την προσάρτηση των εδαφών αυτών στη Ρωσία.

Για την προσάρτηση φαίνεται ότι η Μόσχα ετοιμάζει φιέστα καθώς  ήδη έχουν στηθεί και εξέδρες στην Κόκκινη Πλατεία με αναφορές στις περιοχές που θα προσαρτηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις