Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο το πρώτο του μυθιστόρημα

Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο...

Με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece»

Στις 9 Μαΐου του 2023, σε λιγότερο από οκτώ μήνες από τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μυθιστόρημα που έγραψε ο 66χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ Τομ Χανκς με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», σχετικά με τον κινηματογράφο και τη δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ», σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη.

Ο Χανκς που έχει τιμηθεί δύο φορές με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, δήλωσε στο περιοδικό People ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ.

«Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία... Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα», είπε.

Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» που χαρακτηρίζεται ως μία εξόχως φιλόδοξη συγγραφική προσπάθεια ενός αγαπητού ηθοποιού, εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

*H πιο καινούρια ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς είναι το live action φιλμ «Pinocchio» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις όπου υποδύεται τον ξυλουργό Geppetto. Η ταινία προβάλλεται από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στην πλατφόρμα του Disney+.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight