Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος στη σύσκεψη για το νοσοκομείο του Ρίου

Ο βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος σ...

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που αφορούν το Χειρουργικό Τομέα

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος συμμετείχε τη Δευτέρα το μεσημέρι στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δ/ντής Καθηγητής κ. Ι. Τσολάκης και τα μέλη του Τομέα Χειρουργικής του Π.Γ.Ν.Π. για να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο νοσοκομείο.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν τα επείγοντα θέματα που αφορούν το Χειρουργικό Τομέα και κυρίως η έλλειψη προσωπικού στα χειρουργεία με αποτέλεσμα να μειωθούν οι χειρουργικές αίθουσες από εννέα σε επτά. Το γεγονός αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στους ασθενείς, με μεγάλες καθυστερήσεις χειρουργικών επεμβάσεων κυρίως των τακτικών περιστατικών, καθώς προβλέπεται μείωση κατά 1500 στον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων που θα μπορούν να διεξαχθούν το 2011.

Επίσης ο κ. βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Π. κ. Απόστολο Αθανασόπουλο, με τον οποίο και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και αφορούν την έλλειψη κλινών με αποτέλεσμα οι κλινικές να γεμίζουν ράντζα και κυρίως τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, που έχουν οδηγήσει στην καταπόνηση του νοσηλευτικού προσωπικού, στο οποίο οφείλονται χιλιάδες ώρες ρεπό και αδειών.

Άμεσα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα λάβει πρωτοβουλία συνάντησης όλων των βουλευτών με τη Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της περιοχής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις