Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι λέει η Πρωτοβάθμια για το μαθητή της Α' Δημοτικού που μοίρασε χάπια στους συμμαθητές του

φωτο αρχείου eurokinissi

φωτο αρχείου eurokinissi

Μαθητής της Α΄Δημοτικού έδωσε χάπια σε συμμαθητή του

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας για το συμβάν με τα χάπια σε δημοτικό της Πάτρας. Μαθητής της πρώτης τάξης έδωσε σε συμμαθητές του αντισταμινικά χάπια. Τα δύο παιδιά τα κατανάλωσαν και για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η Διεύθυνση σε ανακοίνωσλη της αναφέρει ότι η υγεία των παιδιών είναι άριστη και πως "από πλευράς της διοίκησης γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις όποιες έλαβε χώρα το περιστατικό στη σχολική μονάδα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

"Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικό λήψης φαρμακευτικού σκευάσματος από δύο (2) μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, η Διεύθυνση Π.Ε. Αχαΐας επιβεβαιώνει ότι πράγματι συνέβη αυτό. Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, η υγεία των παιδιών είναι σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτή: "Από πλευράς της διοίκησης γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις όποιες έλαβε χώρα το περιστατικό στη σχολική μονάδα.

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή στους γονείς/κηδεμόνες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τη φύλαξη/ύπαρξη φαρμάκων στο οικογενειακό περιβάλλον, ώστε αυτά να μην είναι εύκολα προσβάσιμα στα παιδιά τους."   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις