Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οίκος Gucci: 68 πανομοιότυπα δίδυμα περπάτησαν στο σόου της Εβδομάδας μόδα στο Μιλάνο

Οίκος Gucci: 68 πανομοιότυπα δίδυμα περπ...

Το κοινό, χωρισμένο σε δύο αίθουσες αρχικά δε γνώριζε ότι παρακολουθεί παράλληλα - πανομοιότυπα- σόου

Τα πανομοιότυπα δίδυμα που περπάτησαν για τον οίκο Gucci στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έκλεψαν την παράσταση.

Εξήντα οκτώ ζευγάρια από πανομοιότυπα δίδυμα ντυμένα ασορτί βγήκαν στο catwalk προκαλώντας δέος και έκπληξη σε μία στιγμή για τη μόδα που θα μείνει αξέχαστη.

Ο οίκος Gucci είχε ήδη στείλει μυστικό κάλεσμα στο Twins Day, ένα συνέδριο διδύμων στο Twinsburg του Οχάιο.

Το κοινό, χωρισμένο σε δύο διαφορετικές αίθουσες, δεν ήξερε ότι παρακολουθούσε δίδυμα μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν σηκώθηκε η οθόνη που χώριζε τις αίθουσες και κάθε μοντέλο ένωσε τα χέρια με τον αδελφό ή την αδελφή του. Μετά περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα.

«Αν κοιτάξετε πανομοιότυπα δίδυμα μπορεί να είναι σαν να βλέπετε ένα θαύμα της φύσης. Η αδελφοποίηση είναι «τόσο οικεία αλλά και τόσο ισχυρή», δήλωσε ο creative director της σειράς, Alessandro Michele, μετά το σόου. Τα δίδυμα, είπε, μας θυμίζουν «τον συνδετικό ιστό» της οικογένειας και της κοινωνίας.

«Χρησιμοποιώ την πασαρέλα ως θεατρική σκηνή και η μόδα μιλάει έντονα για τις ιδέες της ετερότητας. Όλοι έχουμε μια άλλη πλευρά του εαυτού μας και μερικές φορές συναντάμε αυτό το άτομο και κρατιόμαστε χέρι-χέρι», πρόσθεσε.

Πριν από το σόου, οι καλεσμένεοι έλαβαν αντί για πρόσκληση ένα τεστ Rorschach, για την ανακάλυψη του εσωτερικού τους εαυτού, «οπότε ήθελα να σας προετοιμάσω όλους για αυτό», πρόσθεσε.

Ο Michele αφιέρωσε το σόου στις γυναίκες που αποκαλεί «δίδυμες μαμάδες» του. Μεγάλωσε με τη μητέρα του, Eralda, και τη δίδυμη της αδελφή, τη θεία του Giuliana, δύο γυναίκες τόσο δεμένες που έμοιαζαν «μαγικά πολλαπλασιασμένες», είπε.

Πηγή:lifo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight