Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για το Survivor All Star

Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για το Surv...

Η αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας του The Voice

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» της Παρασκευής βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Survivor All Star.

 «Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε: «Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλη Δεκέμβρη που θα ξεκινήσει το πρότζεκ. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star».

 Ο Γιώργος Λιανός σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του “The Voice” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αντί για την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 που είχε αρχικά οριστεί να επιστρέψει το μουσικό talent show στην μικρή οθόνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight