Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρπενήσι: Το σημείωμα που άφησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί

Καρπενήσι: Το σημείωμα που άφησε η 48χρο...

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 48χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών, αλλά και στην ορεινή Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης, που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22.09.2022) στη γέφυρα της Τατάρνας.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στην γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους», ανέφερε η μητέρα της στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που έγραφε “αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία”, καθώς και κάποια πράγματα για τον άντρα της και το παιδί της.

«Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια την γυναίκα του. 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις