Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Διεθνές Φεστιβάλ της Ρώμης η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια του Ράσελ Κρόου

Στο Διεθνές Φεστιβάλ της Ρώμης η δεύτερη...

Πρόκειται για το θρίλερ με τίτλο «Poker Face» όπου ο Ράσελ Κρόου επίσης πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Ο 58χρονος σταρ του σινεμά Ράσελ Κρόου - Russell Crowe θα είναι επίτιμος καλεσμένος της ενότητας «Alice in the City» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, στο οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρά του, το θρίλερ με τίτλο «Poker Face».

Η ταινία, στην οποία ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, έχει θέμα τον κόσμο των στοιχημάτων με υψηλό ποντάρισμα. Ο Ράσελ Κρόου εμφανίζεται ως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας του τομέα τεχνολογίας και τζογαδόρος, Τζέικ Φόλεϊ, ο οποίος προσφέρει στους καλύτερους φίλους του την ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από όσα είχαν ποτέ ονειρευτεί. Αλλά για να παίξουν θα πρέπει να αποχωριστούν το μόνο πράγμα που προσπαθούν να κρατήσουν σε όλη τη ζωή τους, τα μυστικά τους. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι μακροχρόνιοι φίλοι θα ανακαλύψουν τι πραγματικά διακυβεύεται.

Μαζί με τους Κρόου και Χέμσγουορθ, στην ταινία συμμετέχουν ο RZA του χιπ-χοπ συγκροτήματος Wu-Tang Clan και η Έλσα Πατάκι.

Τον Κρόου που έχει βραβευτεί πριν από 21 χρόνια με το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για τον «Μονομάχο» του Ρίντλει Σκοτ, είδαμε το περασμένο καλοκαίρι στο ρόλο του Δία στην ταινία της Μάρβελ, «Thor: Love and Thunder».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight