Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον άφησε να την προσέχει κι αυτός έκανε σχέση μαζί της

Πάτρα: Τον άφησε να την προσέχει κι αυτό...

Τι κατήγγειλε η μητέρα της 14χρονης για τον 51χρονο συγγενή της

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η καταγγελία μητέρας 14χρονης ότι το συγγενικό της πρόσωπο που τού είχε αναθέσει την επίβλεψη της ανήλικης κόρης της είχε συνάψει σχέση μαζί της!

Ο λόγος για μεσήλικα Πατρινό, ο οποίος συνελήφθη, προχθές από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από ένταλμα του αρμόδιου Ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα 14χρονης, που μένει στην Πάτρα, κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές πως κατά το χρονικό διάστημα ενός διμήνου περίπου ο μεσήλικας (με τον οποίο η ίδια έχει συγγενική σχέση) διατηρούσε σχέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης, όπως ανακοίνωσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ έδωσε και κατάθεση στις αρχές.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., «σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, τους τελευταίους μήνες, έχοντας αναλάβει την επίβλεψή της, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της».

Ο άνδρας συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης, σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και κατάχρηση ανηλίκων και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.

*στοιχεία εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις