Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Το νησί που όλοι θέλουν να επισκεφτούν τον Σεπτέμβριο

Το νησί που όλοι θέλουν να επισκεφτούν τ...

Δείτε και δεν θα χάσετε!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο αγαπημένος μήνας όσων θέλουν πραγματικά να ξεκουραστούν χωρίς φωνές, δυνατή μουσική και γεμάτες παραλίες!

Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι έχουν ήδη γυρίσει από τις διακοπές και έχουν αρχίσει τη δουλειά, ενώ οι «έξυπνοι» ξέρουν πως τώρα είναι η στιγμή να χαλαρώσουν όπως τους αρμόζει.

Για να το καταφέρουν αυτό ψάχνουν και τα ιδανικά μέρη, αυτά που όχι μόνο υπόσχονται ηρεμία αλλά την προσφέρουν στα αλήθεια.

Ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού κρατούν ψηλά την σημαία του «ψαγμένου» προορισμού, πόσο μάλλον το Σεπτέμβριο.

Ένα από αυτά τα νησιά είναι η Σκύρος. Γιατί; Θα σας πούμε εμείς γιατί…

Γιατί στην Σκύρο;
Απλωμένη σε λόφο, κάτω από τον επιβλητικό βράχο με το βυζαντινό κάστρο, η όμορφη πόλη της Σκύρου μαγεύει τους επισκέπτες με το ιδιαίτερο χρώμα της.

Η Σκύρος βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του Αιγαίου πελάγους και τοποθετείται στο νησιωτικό συγκρότημα των Σποράδων, αν και η απόσταση από αυτές είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με την απόσταση του νησιού από την Εύβοια, από την οποία απέχει περίπου 35 χλμ. ανατολικά (22 ναυτικά μίλια).

Η έκτασή του εκτιμάται περίπου στα 210 τετρ. χλμ., ενώ ο πληθυσμός του είναι περίπου 2.600 κάτοικοι.

Tα περίφημα σκυριανά σπίτια, με τις επίπεδες στέγες και τον πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο, τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, οι αξιόλογες εκκλησίες συνυπάρχουν με τα ενδιαφέροντα μουσεία, τα εργαστήρια λαϊκής τέχνης, τα εμπορικά καταστήματα και τις παραδοσιακές ταβέρνες.

Όταν το επιτρέπει ο καιρός, μπορείτε να κολυμπήσετε: Στα Mαγαζιά, στην παραλία Παπά το Xούμα, στο Ληνό, στην Kαρεφλού και στο Παλαμάρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life