Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και κλοπή

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για άσκοπους πυρο...

Αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, αναφέρει η Αστυνομία.

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο του, υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων - άσκοποι
πυροβολισμοί

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, έναςΜημεδαπός άνδρας, διότι βρισκόμενος σε αγροτική περιοχή προέβη με κυνηγετικό όπλο σε άσκοπο πυροβολισμό, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις