Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκίνησε η επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ξεκίνησε η επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Δείτε φωτογραφίες

Τις προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στις 19.30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 86η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, όπου ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της 86ης ΔΕΘ και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, τομεάρχες και βουλευτές του κόμματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ακολουθεί περιοδεία του κ. Τσίπρα σε περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Φραγγίδη για τα αιτήματα των εργαζομένων κατά των απολύσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οφείλονται στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο.

Η κόρη ενός από τους εργαζόμενους πρόσφερε στον κ. Τσίπρα ένα μπλουζάκι που κυκλοφόρησαν οι απεργοί για να κάνουν γνωστό τον αγώνα τους.

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις