Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Κάλεσμα της Κοινωφελούς – Καρναβάλι Πάτρας για συμμετοχή σε έκθεση στα Παλαιά Σφαγεία

Κάλεσμα της Κοινωφελούς – Καρναβάλι Πάτρ...

Το κάλεσμα απευθύνεται σε κατασκευαστές, καλλιτέχνες, εικαστικούς, καρναβαλιστές και όλους όσοι αγαπούν το Πατρινό Καρναβάλι και διαθέτουν συλλογές με καρναβαλικές κατασκευές

Η Κοινωφελής Επιχείρηση, ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, απευθυνόμενη σε όλη την καρναβαλική κοινότητα, καλεί κατασκευαστές, καλλιτέχνες, εικαστικούς, καρναβαλιστές και όλους όσοι αγαπούν το Πατρινό Καρναβάλι και διαθέτουν συλλογές με καρναβαλικές κατασκευές, καρναβαλικό υλικό ή επιθυμούν να δημιουργήσουν νέες κατασκευές με δικά τους υλικά, να καταθέσουν προτάσεις για την δημιουργία Καρναβαλικής έκθεσης ή για τη συμμετοχή τους με  καρναβαλικές δημιουργίες στην Καρναβαλική Έκθεση που πρόκειται να διοργανώσει η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας στα Παλαιά Σφαγεία.

Η Καρναβαλική Έκθεση θα φιλοξενηθεί ή στην αίθουσα Καραγκιόζη (Κ7) ή στην αίθουσα εκθέσεων - πολλαπλών εκδηλώσεων (Κ4) των Παλαιών Σφαγείων, θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και, σύμφωνα με τις προθέσεις της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, θα αρχίσει αρχές Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος της Καρναβαλικής περιόδου του 2023.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, εκτός της διάθεσης των αιθουσών, θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής στο στήσιμο της έκθεσης (υλικά κ.α.). Για αυτό θα απαιτηθεί οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να έρθουν σε συνεννόηση με την ΚΕΔΗΠ. Οι δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί  μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022 με ηλεκτρονικό τρόπο, στο πρωτόκολλο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας : [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις απαιτούμενες συνεννοήσεις για το στήσιμο της έκθεσης ή άλλα σχετικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας κα Σοφία Χρυσοπούλου στο τηλ: 2610 361 750 ή στο e-mail : [email protected].  

*Η δράση υποστηρίζεται από τη  «Δομή προώθησης πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων» η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και συγκεκριμένα από τις κες Αρχοντία Αλεξάκη (Αρχιτέκτονα) και Ελένη Τσιόγκα (Μουσειολόγο).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture