Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φετινή ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με την παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο»

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φετινή ενότητα του...

Οι τίτλοι τέλους για το φετινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα «πέσουν» & επίσημα στις 21.00 την Πέμπτη 15/9 στην «Ιχθυόσκαλα» στο Νότιο Πάρκο με τη δωρεάν συναυλία των Banda Morena

«Τα φώτα της ράμπας» έσβησαν για τη φετινή ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη, με την  πραγματοποίηση της παράστασης «Υπάρχει και φιλότιμο», η οποία ανέβηκε από την θεατρική ομάδα «ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ».

Την παράσταση παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και έκφρασης, γεμίζοντας το χώρο του δροσερού αίθριου, οι οποίοι απόλαυσαν μία «ιστορική» κωμωδία με τον υπουργό Μαυρογιαλούρο (στην κινηματογραφική ταινία του ’65 είχε παίξει ο αξέχαστος Λάμπρος Κωνσταντάρας) να βιώνει το «μένος» των κατοίκων του Πλατανιά όταν επισκέπτεται με την κόρη του την εκλογική του περιφέρεια  με αφορμή τα εγκαίνια ενός μαιευτηρίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο υπεύθυνος της επιτροπής στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Κώστας Τζουραμάνης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό.

Η ΑΥΛΑΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/9 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΝDA MORENA»

Οι τίτλοι τέλους για το φετινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα «πέσουν» και επίσημα στις 9 το βράδυ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στην «Ιχθυόσκαλα» στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από το μουσικό σχήμα Banda Morena.

Οι “Banda Morena” είναι μία πολυδιάστατη µπάντα, η οποία κινείται σε ποικίλα µουσικά είδη. Το σχήμα χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη µουσική προσέγγιση, και φέρνει κάτι νέο στην τοπική µουσική σκηνή. Η συμπλήρωση της ομάδας του γκρουπ έγινε µέσα από µία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά καλλιτεχνικά σχήματα της περιοχής και όχι µόνο.

Ο ήχος και οι µελωδίες της µπάντας ταλαντεύονται ανάμεσα στο ροκ, έντεχνο, swing, rock n’ roll, disco, κυρίως της ελληνικής, αλλά και της ξένης µουσικής σκηνής, µε ρετρό αισθητική και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Το σχήμα απαρτίζουν οι: Εύη Αναστοπούλου(τραγούδι), Χρήστος Ζαχαρόπουλος (τραγούδι) Θοδωρής Βένδρας (μπάσο – φωνητικά), Φώτης Αθανασόπουλος (πλήκτρα), Λεωνίδας Βασιλόπουλος (κιθάρα) Νίκος Χαραλαμπάκης (τύμπανα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture