Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δυτικής Ελλάδας στέλνει τις ευχές της για την νέα σχολική χρονιά

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμ...

Εύχεται ολόψυχα στους εκπαιδευτικούς και δασκάλους να έχουν μια γόνιμη και παραγωγική χρονιά & στους γονείς, τους στυλοβάτες κάθε οικογένειας να έχουν υπομονή & ουσιαστική δύναμη ψυχής

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με πρόεδρο τον Νικόλαο Αθανασακόπουλο και γενική γραμματέα την Σάντρα Σαββανή με ανακοίνωση του στέλνει τις ευχές του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας σχολικής χρονιάς. Η φετινή χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και ελπίδα για την απόλυτη επιστροφή στην κανονικότητα. Η Ομοσπονδία Γονέων Δυτικής Ελλάδας εύχεται ολόψυχα στους εκπαιδευτικούς και δασκάλους,να έχουν μια γόνιμη και παραγωγική χρονιά, ενώ στους γονείς, τους στυλοβάτες κάθε οικογένειας να έχουν υπομονή και ουσιαστική δύναμη ψυχής. Για όλους τους μαθητές των σχολείων μας ευχόμαστε από καρδιάς να δούνε τον κόσμο γύρω τους θετικά για να προσπαθήσουν να τον κάνουν καλύτερο. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, η ελπίδα στον ουρανό που όλοι αναζητούμε.

Με αυτές τις σκέψεις σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με την υπόσχεση πως έμπρακτα με τις μικρές μας δυνάμεις θα είμαστε δίπλα σας στους πάσης φύσεως διεκδικητικούς σας αγώνες για το καλό και την πρόοδο των παιδιών μας που το αξίζουν ολοκληρωτικά,συνεχίζοντας να επιδιώκουμε συνέργειες, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Εκπαιδευτικής διαδικασίας των παιδιών μας, ώστε με καλή θέληση και σχεδιασμό να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που τυχόν ανακύπτουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις