Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

TEDxPatras 2022: Μάθε τους πρώτους ομιλητές!

TEDxPatras 2022: Μάθε τους πρώτους ομιλητές!

Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του TEDxPatras μετά από τρία χρόνια. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στη σκηνή του TEDxPatras θα παρευρεθούν προσκεκλημένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο μεταφέροντας ιδέες και οράματα για να εμπνεύσουν, να προβληματίσουν και να βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την έννοια των μεταμορφώσεων.

 

Οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2022:

 

Børge Ousland

O Νορβηγός Børge Ousland είναι εξερευνητής, φωτογράφος, συγγραφέας και ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε μόνος του την Ανταρκτική. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με καταδύσεις βαθέων υδάτων στη Βόρεια Θάλασσα, ενώ στη συνέχεια αφιέρωσε τη ζωή του στην εξερεύνηση.  Σύμφωνα με το National Geographic θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων πολικών εξερευνητών της εποχής μας.

Κατερίνα Κωστούλα

H Κατερίνα Κωστούλα είναι Διευθύνων Σύμβουλος Επαγγελματικής καθοδήγησης (Executive coach) και ιδρύτρια της εταιρείας “The Leaderpath”, μέσω της οποίας έχει συνεισφέρει σημαντικά και δημιουργικά στην κατανόηση της επιχειρηματικής διοίκησης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Παγκόσμια Διευθύντρια Επιχειρήσεων (Global Business Leader) της Google, ενώ παράλληλα έχει υπάρξει καταξιωμένη εκπαιδεύτρια επαγγελματικής καθοδήγησης διευθυντών, ομάδων και εταιριών, μερικές εκ των οποίων οι Google, Amazon, Vodafone, Workable.

 

Άγγελος Τσαρούχας

Ο Άγγελος Τσαρούχας είναι Ελληνο-Καναδός ηθοποιός με καταγωγή από την Λακωνία. Πολυβραβευμένος ηθοποιός, παραγωγός, κωμικός και ανθρωπιστής. Διαθέτει μια κινηματογραφική εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες καθώς πήρε μέρος σε αμέτρητες ταινίες στη μεγάλη οθόνη δίπλα στους σπουδαιότερους ηθοποιούς της εποχής μας. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τις κωμικές stand-up παραστάσεις του, όπου σατυρίζει έντονα την αγαπημένη του Ελλάδα και τις οικογενειακές συνήθειες! Αν και στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας, σύντομα άλλαξε κατεύθυνση και τελικά έφτασε να διαθέτει δική του κωμική εκπομπή που προβάλλεται σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει τη σειρά podcast “The Funny Greek” με διάσημους καλεσμένους.

Δημήτρης Γουρδούκης

Ο Δημήτρης Γουρδούκης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου, του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, Master στην Αρχιτεκτονική από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Washington University in St Louis και Διπλώματος Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το ΑΠΘ. Έχει εκτεταμένη διδακτική εμπειρία στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, ενώ έχει διδάξει παλαιότερα στη Σχολή Αρχιτεκτονικής του Washington University. Είναι μέρος της διδακτικής ομάδας και βασικός συντελεστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Σχεδιασμός Αιχμής: Καινοτομία και Διεπιστημονικότητα στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό” από την αρχή της ίδρυσής του το 2015. Παράλληλα, είναι δημιουργός του αρχιτεκτονικού γραφείου ‘object-e architecture’ με επανειλημμένες διακρίσεις σε διεθνείς και εθνικούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος του βραβείου καλύτερης μελέτης των Ελληνικών Βραβείων Αρχιτεκτονικής του 2020, ενώ το αρχιτεκτονικό του έργο έχει δημοσιευθεί και εκτεθεί εκτεταμένα στην Ελλάδα και διεθνώς.

Alexis Powell

Η Alexis Powell είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρύτρια της πολυβραβευμένης θεραπευτικής επιχείρησης ψυχικής υγείας και ευεξίας, Fortis Therapy & Training. Ως διαπιστευμένη ψυχοθεραπεύτρια παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες, προσιτές και προσβάσιμες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, σχολεία, τοπικές αρχές και ιδιώτες ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασιών με ειδικούς επαγγελματίες για να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και συναισθηματικής ευεξίας.

Η έκτη διοργάνωση του TEDxPatras θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Απομένουν λίγες εβδομάδες για να κρατήσεις θέση στο φετινό event. Το εισιτήριο εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε όλο το πρόγραμμα του TEDxPatras 2022, την πρόσβαση στις ομιλίες και τις συζητήσεις στην Κεντρική και Εναλλακτική σκηνή καθώς και στις παράλληλες δράσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση εισιτηρίων στο 2022.tedxpatras.com

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά