Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ο Παντελής Θαλασσινος θα τραγουδήσει το Σάββατο το βράδυ στα Παλαιά Σφαγεία

Πάτρα: Ο Παντελής Θαλασσινος θα τραγουδή...

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας - Στις 21.15, με ελεύθερη είσοδο

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων διοργανώνει ως γνωστόν στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 το 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στο χώρο θα υπάρχουν μονάδες αιμοδοσίας των Κέντρων Αίματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Παναγία η Βοήθεια» και του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας». Όσοι πάνε έως τα Παλαιά Σφαγεία στο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας θα έχουν & τη δυνατότητα προληπτικών εξετάσεων για το μελάνωμα από τη δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών (το Σάββατο 10/9 στις 10 το πρωί) αλλά & ψηλάφησης μαστού από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών Πάτρας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» μ. Αχαΐας την Παρασκευή στις 18.00 με 20.00.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών Πάτρας θα υπάρξουν & άλλες δράσεις το 3ήμερο. Για τις μέλλουσες μανούλες είναι ευκαιρία διότι θα ακούσουν οδηγίες για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Το Σάββατο 10/9 στις 19.00 έχουν προγραμματιστεί ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «εγκυμοσύνη 0 θηλασμός και Άτομα με αναπηρία». Θα μιλήσουν η μαία Μαρία Κοπανίδη που είναι πιστοποιημένη στη μέθοδο Braille, η μαία Σοφία Γιαννέλου ενώ συντονίστρια θα είναι η Μαρία Κιούρτη, πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Πάτρας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Βέβαια, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 9.15 το βράδυ ο αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός, αγαπημένων κομματιών όπως «Τα Σμυρνέικα τραγούδια» παρέα με το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας Ευήκοον Μέλος και την Δώρα Μπελέρη, θα δώσουν μία συναυλία, με ελεύθερη είσοδο & σκοπό να ταξιδέψουν το κοινό μέσα από μουσικά μονοπάτια και μεγάλες επιτυχίες. Ο Παντελής Θαλασσινός αναμένεται να ερμηνεύσει κομμάτια της δισκογραφίας του που έχει αγαπήσει το κοινό όπως το «Καράβια Χιώτικα», το «Εισιτήριο στην τσέπη σου», το «Ανάθεμα σε», κ.α.

Εκτός από τη συγκεκριμένη συναυλία που όπως είπαμε, γίνεται στο πλαίσιο του 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2022), το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 3ημέρου περιλαμβάνει και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα του Φάρου Τυφλών Ελλάδος την Παρασκευή 9/9 στις 20.45 αλλά & παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων (την Παρασκευή στις 21.00), εργαστήρι για παιδιά από ομάδα εμψυχωτών της Κίνησης «Πρόταση» για έναν άλλο τρόπο ζωής, την Κυριακή 11/9 στις 10 το πρωί, παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης εθελοντής αιμοδότης» του Κώστα Μακρή (θα παιχθεί την Παρασκευή 9/9 στις 18.30 και το Σάββατο 10/9 στις 20.00), κ.α.

Το 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Πάτρας τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών αιμοδοτών & έχει τη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, της Λουξ, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture