Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Απίστευτα δίδακτρα από τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Απίστευτα δίδακτρα από τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Δείτε αναλυτικά

Οι νέες πολιτικές του υπουργείου Παιδείας προωθούν αλλαγές όπως: τα εργαστήρια δεξιοτήτων σε όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια της χώρας, τη μάθηση των Αγγλικών σε κάθε νηπιαγωγείο, την υιοθέτηση του πολλαπλού βιβλίου, την προώθηση ενός νέου οικοσυστήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης κ.λπ. στοχεύοντας σε μία νέα εκπαιδευτική νοοτροπία. Οι επικείμενες αλλαγές στον εκπαιδευτικό χάρτη της χώρας διαμορφώνουν ένα δύσκολο γρίφο για γονείς και μαθητές, ενώ συγχρόνως η δημόσια εκπαίδευση αυξάνει την ταξικότητα της, με κίνδυνο να μην αποτελεί πλέον αγαθό που αφορά όλους τους νεοέλληνες.

Επειδή τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ είναι πεπεισμένα ότι η επένδυση στην εκπαίδευση αποτελεί το αδιαφιλονίκητο όπλο για την επαγγελματική επιτυχία και την κοινωνική καταξίωση κάθε νέου, εφαρμόζουν εξειδικευμένα προγράμματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με απίστευτα δίδακτρα.

Ειδικότερα:

  • Για την Α’ Λυκείου πλήρες πρόγραμμα (Νεολληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αρχαία Ελληνικά) μόνο με 120 ευρώ.
  • Για τη Β’ Λυκείου πλήρες πρόγραμμα (Νεοελληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία, Άλγεβρα) και μαθήματα προσανατολισμού (Μαθηματικά, Φυσική, Αρχαία, Λατινικά) και προετοιμασία Γ’ Λυκείου από τον Σεπτέμβριο μόνο με 130 ευρώ.
  • Επίσης οι μαθητές/τριες Γυμνασίου που έχουν αδελφό/ή στο Λύκειο ή στο Γυμνάσιο φοιτούν ΔΩΡΕΑΝ.

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ είναι πάντα κοντά στο μαθητή και την πατρινή οικογένεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά