Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας πάει στη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας ...

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο να μπορέσει να παρακολουθήσει τη συναυλία, διατίθενται εισιτήρια μέσα από το Σύλλογο με 5€ αντί για 10€

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας αναφέρει πως στηρίζει τη μεγάλη – συναυλία αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο (1948-2012) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/9/2022 στις 21.00 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση,

«Συναγωνίστριες ,

με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο να μπορέσει να παρακολουθήσει τη συναυλία, διατίθενται εισιτήρια μέσα από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας με 5€ (αντί για 10€).

Όποια συναγωνίστρια θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο  για τη συναυλία μέσω του συλλόγου να τηλεφωνήσει έως την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη στο τηλέφωνο 6988245809 (Αναστασία), είτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

"Μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, με τίτλο «Της ψυχής το παραπάνω» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη (9 μ.μ.) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ 2022» που υλοποιεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος Πατρέων τιμά τον ξεχωριστό τραγουδιστή με αφορμή και τα 10 χρόνια απ’ το θάνατό του, ενώ ήδη πραγματοποιείται πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στον λαό της πόλης, σε μια συναυλία που αναμένεται να αποτελέσει άλλο ένα σημείο αναφοράς των συνολικών θερινών εκδηλώσεων.

Επί σκηνής, θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο Γιώργος Σαμπάνης, που ενώνουν τις φωνές τους έχοντας κοινό χαρακτηριστικό τον απέραντο σεβασμό και αγάπη για τον τραγουδιστή και τη δουλειά του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος.

*Την παρουσίαση της μεγάλης εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Φάνης Δίπλας.

Οι θύρες του Παμπελοποννησιακού θα ανοίξουν για το κοινό στις 8 μ.μ. και όλα ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή βραδιά.

Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται (i ticket services), με σημαντική προσπάθεια από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, λαμβάνοντας υπόψιν και την οικονομική κατάσταση, να δοθεί η δυνατότητα σε όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο να μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία. Εισιτήρια διατίθενται στα 10 ευρώ (γενική είσοδο), 7 για ανέργους, 5 ομαδικά και συλλογικότητες και ελεύθερη είσοδο για ΑμεΑ κ.α. κατηγορίες"».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture