Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φροντιστήριο ή ιδιαίτερο; Φροντιστήριο «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ»

Φροντιστήριο ή ιδιαίτερο; Φροντιστήριο «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ»

20 χρόνια εμπειρίας

Τα φροντιστήρια "Ιδιαίτερο" με δυναμική παρουσία στον εκπαιδευτικό χώρο της πόλης τα τελευταία 15 χρόνια κερδίζουν διαρκώς την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη μαθητών και γονέων τόσο στην Εγλυκάδα (Εγλυκάδος 130) όσο και στην Οβρυά (Δημοκρατίας 56).

Η εικοσαετής εμπειρία των υπεύθυνων σπουδών και ιδιοκτητών των φροντιστηρίων "Ιδιαίτερο" στη φροντιστηριακή υποστήριξη των μαθητών (Ιωάννης Μπακέττας Φυσικός, Βαζούρας Κωνσταντίνος κ Σπυριδούλα Μαρτζάκλη Φιλόλογοι)  αλλά και η κατάρτιση συνολικά του εκπαιδευτικού προσωπικού διασφαλίζουν την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών εξελίξεων έτσι ώστε τα υποστηρικτικά βιβλία των εκδόσεων Ιδιαίτερο να ανανεώνονται και να προσαρμόζονται αντίστοιχα  όπως άλλωστε και οι διδακτικές πρακτικές. Οι υπεύθυνοι εξάλλου επενδύουν στη συνεχή ανατροφοδότηση με δοκιμασίες και συχνά διαγωνίσματα εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Εξίσου σημαντική  θεωρείται  στη φιλοσοφία του φροντιστηρίου η σύναψη σχέσης με τους μαθητές, η ψυχολογική υποστήριξη και η καθοδήγηση. Άλλωστε το φροντιστήριο συνεργάζεται με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού με τον οποίο οι μαθητές έχουν την ευκαιρία μέσω προσωπικών συνεδριών να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους, να στοχοθετήσουν κ να προσαρμόσουν ανάλογα τη μελέτη τους.

Πέρα όμως από τα βιβλία, και τη διδακτική και ψυχολογική υποστήριξη οι άνθρωποι του "Ιδιαίτερου" αφουγκραζόμενοι  τις ανάγκες της οικογένειας προσφέρουν από φέτος μετακίνηση σε μαθητές που διαμένουν μακριά από τις κτηριακές εγκαταστάσεις των φροντιστηρίων με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο καθώς και οικονομικά αλλά πάντα ποιοτικά προγράμματα σπουδών.

«Πιστεύουμε στην ποιότητα και αυτήν υπηρετούμε αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που αναλαμβάνουμε απέναντι στα όνειρα και τους στόχους των μαθητών μας» δηλώνουν άλλωστε οι υπεύθυνοι.

Υπεύθυνοι Καθηγητές:

  • Ιωάννης Μπακέττας Φυσικός
  • Βαζούρας Κωνσταντίνος Φιλόλογος
  • Σπυριδούλα Μαρτζάκλη Φιλόλογος

Info:

  • Εγλυκάδας 130 – Πάτρα, Τ. 2610223761
  • Δημοκρατίας 56 Οβρυά – Πάτρα, Τ. 2610526381

[email protected]

www.idietero.edu.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά