Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Δημήτρης Στεμπίλης στα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Ο Δημήτρης Στεμπίλης στα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ

Καταξιωμένος φιλόλογος, γνωστός για την πλούσια αρθρογραφία του.

Οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ διακρίνονται για την εμπειρία τους και την απόλυτη ειδίκευση του μαθήματος που διδάσκουν.

Από φέτος στην «οικογένεια» των φροντιστηρίων προστίθεται ο καταξιωμένος φιλόλογος Δημήτρης Στεμπίλης, γνωστός για την πλούσια αρθρογραφία του, την επιτυχημένη διδασκαλία του στις ανθρωπιστικές σπουδές και ειδικότερα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Ο έγκριτος εκπαιδευτικός, έχοντας άριστη γνώση του μαθήματος, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Κέντρου Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Είναι γνωστό ότι η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία αφορά όλες τις Σχολές και όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού, στις οποίες διαγωνίζονται οι υποψήφιοι κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και γενικότερα το σύνολο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή είναι μάθημα αυξημένης βαρύτητας.

Ο Δημήτρης Στεμπίλης με την ευρυμάθεια και την ευαισθησία που διακατέχει τη διδασκαλία του, καλλιεργώντας τη σκέψη και βελτιώνοντας την εκφραστική ικανότητα των μαθητών του στο Κέντρο Γλώσσας και Λογοτεχνίας τους οδηγεί στις άριστες βαθμολογικές επιδόσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά